Gylleskrabere til over spalter

Vores gylleskrabere til over spalter

Behovstilpassede løsninger over spalter

Alle typer spaltegulve kan monteres med et udmugningsanlæg fra Lind Jensen Agro. Anlægget kan enten drives med wire og trækstation eller hydraulisk og kan monteres på både nye og eksisterende spalter.

Begge typer udmugningsanlæg PLC-styres og har indbygget beskyttelsesfunktion mod klovskader og anlæggene kan tilpasses spaltebredder helt op til 420 cm.

Skrabere til over spalter:
Til brug på spaltegulve har vi udviklet en unik skraber, som kan anvendes både til wiretrukne og hydrauliske anlæg.
Skraberen er fremstillet i kraftige, varmgalvaniserede materialer og med udskiftelige gummilæber både mod sengebåsen og mod spaltegulvet.

skraber_top

Kan vi også hjælpe dig?

Trækstationer:
Til brug på spaltegulve kan du vælge mellem to forskellige træksystemer, hver for sig repræsenterende en række fordele i forhold til staldstørrelse og – opbygning.
For begge systemer gælder, at de også kan installeres i bestående stalde.

Overordnet skelner vi mellem trækstationer med wire og hydraulisk drevne trækstationer. Fælles for dem er den meget store slidstyrke og det særdeles beskedne energiforbrug. Hertil kommer PLC-styring med indbyggede sikkerhedsforanstaltninger og rige muligheder for at indstille driften, så den både passer dig og dine køer.

Driftssikkert skrabeanlæg

Mød Lars Kristensen fra Elmegården i Frederiks, som fortæller hvorfor han har valgt LJM RPS anlæg til sin stald med sand i sengebåsene.

Lars efterspurgte et driftssikkert og stabilt anlæg, samt god og kompetent service. Elmegården har i dag hele 18 trækstationer installeret.

RPS anlæg til sand i sengebåsene

Mød Kristian Dalgaard fra Dalgaard Mælkeproduktion, som fortæller om fordelene ved at anvende LJM RPS anlæg til stalde med sand i sengebåsene.

Kontakt Søren Jørgensen i dag

Få den rigtige rådgivning til dit næste projekt.

Søren Jørgensen

Tel.: +45 97 34 32 00
Mob.: +45 61 55 85 92
E-mail: sj@ljm.dk

soren_full

Kontakt Søren Jørgensen i dag

Få den rigtige rådgivning til dit næste projekt.

soren_full

Søren Jørgensen

Tel.: +45 97 34 32 00
Mob.: +45 61 55 85 92
E-mail: sj@ljm.dk

brochure_omroere_mixere

Download brochure

Du kan her downloade vores Omrørere Brochure på dansk.

Bliv ringet op af en af vores eksperter

LJM sætter en stor ære i at være en fleksibel leverandør, der levere de rigtige produkter til den rette pris og med kort leveringstid. Derfor er hurtig og effektiv service - før, under og efter levering - afgørende for LJM. Mange års samarbejde med mange af vores kunder bekræfter at disse forretningsprincipper er værdsat af vores kunder.