Lind Jensen - Når samarbejde lokalt og globalt virkelig betyder noget!

LJM - Lind Jensen er markedsledende på hele tre forretningsområder

Hydraulik divisionen leverer globalt til store og små industrier, hvor performance på kvalitet, levetid og sikkerhed er i absolut fokus. LJM har på dette område via vores udviklingsafdelings kompetence grad oparbejdet en kolossal stor vidensbank på hydraulik cylindre, som har resulteret i en ekspansion indenfor speciel mobilhydraulik, lift- / kranudstyr og hydraulik for vindindustrien. LJM har leveret til dette marked i +35 år. Senest tilføjet et nyt produktområde – stempelakkumulatorer, hvor der er udbygget fundamentalt de sidste år.

Agri divisionen, som er fundamentalt stærkt repræsenteret på hjemmemarkedet og Europa, samt flere oversøiske markeder, indenfor produktprogrammet af udmugningssystemer, pumper og omrører for gylleanlæg. LJM AGRI har leveret til markedet i mere end 50 år.

Biogas og Spildevand divisionen, som globalt leverer indenfor produktprogrammet af pumper og omrører og røreværker til små og større anlæg. LJM har leveret til markedet i mere end 30 år.

Stabilitet, lang levetid og konkurrencedygtighed

Udover pålidelige produkter er det også vigtigt for LJM, at have en organisation og et system, der effektivt styrer alle processer og deres sammenhæng.

LJM er ISO 9001-certificeret og arbejder med Six Sigma & LEAN-principper for sikring af at vores produktion sker på en effektiv og omkostningseffektiv måde.

Mange års samarbejde med vores kunder bekræfter, at disse forretningsprincipper er værdsat af vores kunder.
LJM sætter en ære i at være en fleksibel samarbejdspartner med største troværdighed, der udstråler professionalisme i alle detaljer, med et produkt program der fremstår med en stabilitet, lang levetid og konkurrencedygtighed i den øverste del af markedet. Hurtig og effektiv service før, under og efter levering er et tillægsprodukt, som altid er kendetegnede for LJM.

LJM har fokus på en kontrolleret vækst, tilpasset mulighederne i markedet, og derfor er virksomheden også meget godt konsolideret og har i mange år opnået et AAA-bevis for den højeste kreditrangering.

CSR

Hensynet til vores medarbejderstab globalt, hvor vores CSR klart og tydeligt tilkendegiver vores leveregler og hvad det kræver af LJM og vores medarbejder, at fremstå som ansvarlige individer. Dette understreges også af en absolut høj anciennitetsgrad blandt vores medarbejdere på de enkelte produktionssteder.

Det er en naturlig udvikling, som skal underbygge og udvikle vores, i forvejen positive menneskesyn og ledelsesprincipper, samt evne til at sikre miljøet for de kommende generationer.

Med udgangen af 2021 vil der være etableret et ISO14001 og 45001 system. Som en vigtig del af virksomhedens strategi er hensyn til miljøet, arbejdsmiljøet og herunder bæredygtig produktion blevet forstærket og der er gjort handlingsplaner hen imod en Co2 neutral produktion senest i 2030.

LJM arbejder aktuelt med ESG (Environmental, Social, Governance) som et værktøj for implementering og synliggørelse af en ansvarlig og bæredygtig driftsform i vores virksomhed.

Aktuelt rettet mod tre af af de sytten SDG-mål:

 • Verdensmaal-17-ikoner-UK-7

  BÆREDYGTIG ENERGI

  Vi skal sikre, at alle har adgang til pålidelig, bæredygtig og moderne energi til en overkommelig pris

 • Verdensmaal-17-ikoner-UK-8

  ANSTÆNDIGE JOBS OG ØKONOMISK VÆKST

  Vi skal fremme vedvarende, inklusiv og bæredygtig økonomisk vækst, fuld og produktiv beskæftigelse samt anstændigt arbejde til alle

 • Verdensmaal-17-ikoner-UK-12

  ANSVARLIGT FORBRUG OG PRODUKTION

  Vi skal sikre bæredygtigt forbrug og produktionsformer

0

Års erfaring og
vidtgående knowhow

0

under tag i Danmark. + salgs- og produktionsfaciliteter i Ningbo - Kina, Chennai - Indien og et lagerdomicil i Colorado, USA

0

ansatte, fordelt på egne produktionsfaciliteter i Danmark, Kina, Indien og USA.

Management

Walk the talk

LJM - Lind Jensen har gennem den mangeårige tilstedeværelse formået at udvikle og tilpasse sig markedet ift. produktet, markedskrav og den konstante fokus på at agere, som den foretrukne samarbejdspartner, på det enkelte produktområde.

Herved er der gennem årene skabt en stor respekt om vores forretningskoncept, som giver kunderne en positiv oplevelse og skaber en tillid til, at vi holder hvad vi lover og at når vi siger, vi gør det – så sker det faktisk.

 

martin_montage

Martin Andersen

CEO

+45 97 34 32 00
ma@ljm.dk

Lind Jensens Maskinfabrik før og nu

 • 2023

  LJM India gennemfører ISO-certificering på kvalitet ISO 9001:2015.

  LJM India udarbejder og beskriver system beskrivelser på HSE-området til ISO-certificering ved DNV i 2024.

  Der investeres i 2 nye CNC maskiner i Danmark.

 • 2022

  LJM India overtager 4.500 m2 produktionslokaler.

  LJM Danmark gennemfører ISO-certificering på miljø og arbejdsmiljø ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.

  LJM Kina udarbejder og beskriver system beskrivelser på HSE-området til ISO-certificering ved DNV i 2023.

 • 2021

  Lind Jensen Machinery Private Limited registreres i Indien.

  LJM Kina udvider faciliteterne med yderligere 2.500 m2 for produktion af stempel akkumulatorer.

  LJM Kina gennemfører produktcertificering på stempel akkumulatorer iht. standarderne CE/PED, ASME, NR13, AS1210

 • 2020

  LJM China udvider produktionsareal med 2.500 m2
  for produktion af modul-cylindre

 • 2019

  LJM Danmark udvider produktionsareal med 2.000 m2 i Spjald.

  Der investeres i 3 nye CNC maskiner og 1 svejserobot i Danmark.

 • 2018

  LJM China opkøber jointventure partners aktieandel i RMC og bliver 100% ejer – Indvielse den 24.05.18. Udvider faciliteter til 8.000 m2, ca. en fordobling af produktionsareal.

  LJM – Danmark – Den første robotcelle installeres i vores CNC-afdeling.

  LJM – gennemfører opkvalificering af ISO 9001 certifikat: 2015 version og viderefører svejsecertificering 3834-2.

 • 2017

  LJM-USA etablerer faciliteter med aftersales lokaler i Aurora, Denver Colorado med fokus på vindmølleindustrien.

 • 2014

  LJM fejrer 50-års jubilæum, og der var åbent hus for naboer og interesserede til fabrikken og jubilæet afsluttede med en fest for 300 gæster, leverandører og kunder om aftenen.

  Adm. direktør Jens A. N. Mikkelsen sagde farvel til posten som Adm. direktør og ind trådte Martin Andersen som ny Adm. direktør.

  Jens A. N. Mikkelsen overtog derefter formandsposten i bestyrelsen.

 • 2011

  LJMs første salgs- og lagerselskab registreres i USA Lind Jensen Machinery Incorporated.

 • 2010

  LJM opkvalificerer til ISO 9001: version 2008 og får udviklingsaktiviteterne med ind under certificeringen.

 • 2009

  LJM starter selskaber i Kina. Et produktionsselskab sammen med jointventure partner med 50% til hver. Et import-/eksportselskab for at håndtere logistik. En specialfabrik sammen med jointventure partner. Alle 3 selskaber er etableret i Ningbo, omkring 2½ times kørsel syd for Shanghai.

 • 2008

  De foreløbige sidste udvidelser i DK skete med tre bygninger med i alt 1.776 m2 under tag, som anvendes til endnu en svejsehal, en hal til opkortning samt endnu en administrationsbygning placeret nær produktionshallerne med kontorer og velfærdsfaciliteter.

  Hermed er LJM i alt på 14.970 m2 – Fordelt på i alt 15 haller spredt over et samlet areal på 47.821 m2 på begge sider af Kroghusvej.

 • 2004

  Firmaet overhændes til Vera og Ejgil Lind Jensens to sønner med 50% til hver og sidder med i virksomhedens bestyrelse.  Allan og Brian har begge et fuld-tids job i virksomheden.

 • 1993

  LJM gennemfører ISO 9002 kvalitetscertificering, som er en certificering vi stadig opretholder, og er netop i 2018 blevet certificeret efter den nyeste version.

 • 1989

  Grundlæggerne Vera og Ejgil Lind Jensen kan fejre 25-års jubilæum, hvor der inviteres til stor fest. LJM modtager Initiativ-Diplom fra Landsforeningen DANSK ARBEJDE for fremragende produktions initiativ og samfundsgavnligt virke.
  Fabrikken har nu ca. 8000 kvm under tag med ca. 100 medarbejdere. Alt er gået godt i de forløbne år. Der ansættes en adm. direktør.

 • 1974

  LJM kan fejre 10-års jubilæum med 3.200 kvadratmeter under tag og ca. 35 ansatte.

 • 1964

  Lind Jensens Maskinfabrik A/S (LJM) blev grundlagt af Vera og Ejgil Lind Jensen. Starter med nogle få fabriksnye maskiner i familiens gamle autoværksted på 289 kvadratmeter ved Røgindvej. Benyttes nu til det nuværende byggeri som huser Højmark Auto ”Auto Mester” værksted, som stadig tilhører firmaet. Lind Jensens Maskinfabrik A/S (LJM)

Global leverandør med lokal tilstedeværelse

LJM sætter stor ære i at være en fleksibel leverandør, der leverer de rigtige produkter til den rette pris og med kort leveringstid. Derfor er hurtig og effektiv service – før, under og efter levering – afgørende for LJM. Mange års samarbejde med mange af vores kunder bekræfter at disse forretningsprincipper er værdsat af vores kunder.