Lind Jensens Machinery Co. Ltd. i Kina

Siden sin etablering i 2010 har Lind Jensens Machinery Co. Ltd. positioneret sig som en pålidelig aktør inden for produktionsindustrien. Vores facilitet i Kina omfatter 11.000 kvadratmeter produktionsareal, som er nøje udformet i overensstemmelse med de høje standarder, der kendetegner dansk kvalitet.

Vores team består af 82 dedikerede ansatte, herunder 11 universitetsuddannede specialister. Deres ekspertise og engagement er grundpillerne i vores stræben efter kvalitet og fremragende resultat.

Vores moderne produktionsfaciliteter og avancerede maskincenter giver os mulighed for at levere produkter med høj præcision og innovative løsninger. Vi investerer kontinuerligt i avanceret teknologi for at holde os ajour med de seneste tendenser i branchen.

Som en manifestation af vores konstante fokus på innovation er vi specialiseret i produktionen af stempelakkumulatorer. Dette afspejler vores mål om at imødekomme de skiftende markedsbehov og levere produkter, der overgår vores kunders forventninger.

Lind Jensens Machinery Co. Ltd. i Kina forpligter sig til principperne om kvalitet, innovation og fremragende resultat.

Kapacitet

Skalerbar kapacitet for fremtiden

Vi har dedikeret os til at skabe både standard- og skræddersyede hydraulikcylindre til en bred vifte af brancher, herunder den mobile industri og vindenergi, både onshore og offshore. Med vores tilstedeværelse i Kina bringer vi vores ekspertise til dette voksende marked.

Vores sortiment af hydraulikcylindre er skræddersyet til at imødekomme selv de mest krævende opgaver inden for industriel hydraulik. Vi er stolte af at tilbyde en bred vifte af cylindre med forskellige kapaciteter, der sikrer, at vi kan opfylde dine behov præcist.

china_2

0

Timer årligt

0

dedikerede ansatte

0

M2 fabriksareal

Certificeringer

  • ISO 9001:2015 [DK + CN]

  • ISO 14001:2015 [CN]

  • ISO 45001:2018 [CN]

  • ASME [CN]

  • PED [CN]

  • AS 1210 [CN]

  • A2 [CN]

  • AAA

  • AEO

Lind Jensen - Kina

Lind Jensens Machinery Co. Ltd.

A6-3, European Industrial Park
Hangzhou Bay, New Zone Ningbo 315336
China

Tel: +86 574 63905660
Email: china@ljm.dk

Global leverandør med lokal tilstedeværelse

LJM sætter stor ære i at være en fleksibel leverandør, der leverer de rigtige produkter til den rette pris og med kort leveringstid. Derfor er hurtig og effektiv service – før, under og efter levering – afgørende for LJM. Mange års samarbejde med mange af vores kunder bekræfter at disse forretningsprincipper er værdsat af vores kunder.