Lind Jensens Machinery Co. Ltd. i Kina

Siden sin etablering i 2010 har Lind Jensens Machinery Co. Ltd. positioneret sig som en fortrukken leverandør inden for design og produktion af hydraulikcylindre og stempelakkumulatorer. Vores facilitet i Kina omfatter 11.000 kvadratmeter produktionsareal, som er nøje udformet i overensstemmelse med de standarder, der definere det højeste kvalitetniveau.

Vores team består af +70 dedikerede ansatte, herunder flere universitetsuddannede specialister med +15 års erfaring i branchen. Deres ekspertise og engagement er grundpillerne i vores fokus på bedste design, kvalitet og kundetilfredshed.

Vores moderne produktionsfaciliteter og avancerede maskincenter giver os mulighed for at levere produkter med høj præcision og innovative løsninger. Vi investerer kontinuerligt i avanceret teknologi for som minimum at sikre, at vores produktion er ajour i forhold til kundekrav og største konkurrencedygtighed. I denne bestræbelse stiller vi strenge krav til dokumentation og kvalitetssikring, hvilket bekræftes gennem vores certificeringer inden for ASME, PED, AS 1210, og A2, som er afgørende for at møde de internationale standarder og regulativer i industrien.

Som en understregning af vores konstante fokus på udvikling og innovation har vi over et årti specialiseret os i produktionen af stempelakkumulatorer for vind- og mobilhydraulikindustrien. Dette afspejler vores mål om at imødekomme de skiftende markedsbehov og levere produkter, der lever op til vores kunders forventninger.

Lind Jensens Machinery Co. Ltd. i Kina forpligter sig som den øvrige LJM Group til at levere "best in class" kvalitet, udvikling og innovation samt største konkurrencedygtighed.

Kapacitet

Skalerbar kapacitet for fremtiden

Lind Jensen Indien er vi dedikeret til at udvikle og producere standard og kundetilpassede hydraulikcylindre og stempelakkumulatorer til en bred vifte af brancher, herunder til mobilhydraulik- og vind-, samt marine- og offshore industrien. Med vores tilstedeværelse i Indien tilbyder vi vores ekspertise til dette voksende marked.

Vores sortiment af hydraulikcylindre og stempelakkumulatorer er skræddersyet til at imødekomme selv de mest krævende opgaver inden for industriel hydraulik. Vi er stolte af at tilbyde en bred vifte af produkter med forskellige kapaciteter, der sikrer, at vi kan opfylde kundens præcise krav til design, levetid og pris.

china_prod

0

Cylinderkapacitet årligt

0

dedikerede ansatte

0

M2 fabriksareal

Certificeringer

  • ISO 9001:2015 [DK + CN]

  • ISO 14001:2015 [CN]

  • ISO 45001:2018 [CN]

  • ASME [CN]

  • PED [CN]

  • AS 1210 [CN]

  • A2 [CN]

  • AAA

  • AEO

Lind Jensen - Kina

Lind Jensens Machinery Co. Ltd.

A6-3, European Industrial Park
Hangzhou Bay, New Zone Ningbo 315336
China

Tel: +86 574 63905660
Email: china@ljm.dk

Global leverandør med lokal tilstedeværelse

LJM sætter stor ære i at være en fleksibel leverandør, der leverer de rigtige produkter til den rette pris og med kort leveringstid. Derfor er hurtig og effektiv service – før, under og efter levering – afgørende for LJM. Mange års samarbejde med mange af vores kunder bekræfter at disse forretningsprincipper er værdsat af vores kunder.