standard og tilpassede
hydraulikcylindre

Vi hos Lind Jensen Hydraulik skaber både standard og tilpassede hydraulikcylindre på tværs af forskellige brancher såsom mobil og vindenergi, både onshore & offshore. Lind Jensen Hydraulik har 50 års erfaring i produktion og markedsføring af hydraulikcylindre i høj kvalitet og er Danmarks førende producent. Størstedelen af vores produktion er hydrauliske special-cylindre produceret og i samarbejde med kunden.

Danmarks førende
producent af
hydraulikcylindre

FIND SELV DEN
OPTIMALE CYLINDER
cylinderraadgiveren.dk

Kvaliteten er kernen
i Lind Jensen
Hydrauliks succes

hurtig, effektiv
og global service

Vores forretningsmodel er tilpasset både kunder, som opererer lokalt og kunder, som opererer globalt. Med afdelinger i 3 verdensdele og egen konstruktions- og designafdeling, er vi i stand til at levere en høj, ensartet kvalitet efter nøjagtig de samme specifikationer og standarder, uanset hvor i verden vores hydraulikcylindre bliver produceret. På den måde kan vi altid sikre, at vores kunder får lige præcis de cylindre, som matcher deres ønsker.

Hos Lind Jensen Hydraulik gennemgår produktionen af hydraulikcylindre altid en grundig kvalitetstest efter vores indarbejdede ISO 9001 og ISO 3834 normer – herunder også for levetid.

Vores kvalitetssikring er til stadighed under udvikling, så vi altid kan imødekomme vores kunders krav til kvalitet og sikkerhed – og levere den nødvendige dokumentation for optimal anvendelse af både teknikker, processer og materialer. Dertil tilbyder vi også reparation af hydraulikcylindre for at sørge for, at processen er mindst mulig kompliceret for kunden.

Ønsker du en leverandør, som er stor nok til at kunne imødekomme dine specifikke ønsker for hydraulikcylindre på alle niveauer og som samtidig tilbyder en hurtig, effektiv, global service før, under og efter levering er Lind Jensen Hydraulik det helt rigtige valg.

Mobil

Foretrukken leverandør
til mobilindustrien

OFFSHORE/MARINE

Sikkerhed, stabilitet og
global distribution

Industri

Produktion af hydrauliske
cylindre til industrien

VINDENERGI

Onshore og offshore
Vindmøller

Bliv ringet op af en af vores eksperter

LJM sætter en stor ære i at være en fleksibel leverandør, der levere de rigtige produkter til den rette pris og med kort leveringstid. Derfor er hurtig og effektiv service - før, under og efter levering - afgørende for LJM. Mange års samarbejde med mange af vores kunder bekræfter at disse forretningsprincipper er værdsat af vores kunder.