Vindenergi

Hydraulikcylindre til On- og offshore vindmøller

Lind Jensen Hydraulik har i mere end 30 år leveret hydrauliske pitch- og låsecylindre til en række af verdens førende vindmølleproducenter. Vi har været med lige fra starten. Som mangeårig foretrukket leverandør af pitch- og låsecylindre til Vestas kender vi branchens krav til bunds. Derfor har vi opbygget en hel produktionsenhed, som udelukkende producerer hydraulikcylindre til OEM markedet.

Global tilstedeværelse
Takket være vores tilstedeværelse på tre kontinenter lever vi op til vores kunders ønsker og vores egen målsætning om altid at levere den rigtige cylinder i den rigtige kvalitet til den rigtige pris og på det aftalte leveringstidspunkt. Dette gælder både når der er tale om cylindre til OEM markedet og når det gælder cylindre til aftersale markedet.

Vi har udviklet og fremstillet pitchcylindre i mere end 30 år

16 års ekspertise med forkromede OEM produkter

Leveret over 100.000 hydraulikcylindre til hydrauliske pitchløsninger

Repareret og istandsat mere end 5.000 pitchcylindre

Mange års erfaring og know-how

Samarbejde i højsædet

Via en samarbejdsaftale med Lind Jensen Hydraulik, tilpasset markedet og ønskerne, tilbyder vi såvel fabriksnye cylindre, renovering og ombytning af bestående cylindre.

Fortæl os hvilke ønsker du har til et godt samarbejde med en førende producent af pitch- og låsecylindre til vindmølleindustrien. Vi ved hvor vigtigt det er at møde vores kunders behov for leveringssikkerhed, leveringstid og kvalitet.

Hos Lind Jensen Hydraulik deltager vi gerne i projekter, som kan være med til at udbygge produktionen af vedvarende energi.

Hvad kan LJM gøre for
on- og offshore vindmøller

Nye OEM Hydraulikcylindre

Pitchcylindre

Låsecylindre

Specialcylindre

Reservedele

Service kit

Reparation værktøjssæt

Cylinder reparation

Kurser, samt instruktions video

Mobil

Foretrukken leverandør
til mobilindustrien

OFFSHORE/MARINE

Sikkerhed, stabilitet og
global distribution

Industri

Produktion af hydrauliske
cylindre til industrien

VINDENERGI

Onshore og offshore
Vindmøller

Global leverandør med lokal tilstedeværelse

LJM sætter stor ære i at være en fleksibel leverandør, der leverer de rigtige produkter til den rette pris og med kort leveringstid. Derfor er hurtig og effektiv service – før, under og efter levering – afgørende for LJM. Mange års samarbejde med mange af vores kunder bekræfter at disse forretningsprincipper er værdsat af vores kunder.