Vi skaber røre
i både spildevand og slam

Der findes en effektiv, energirigtig Lind Jensen omrører til ethvert behov.
Og vi har erfaring i montage og drift under meget forskellige forhold.

Komplet program af
omrørere
til renseanlæg

Effektive og energirigtige
Lind Jensen pumper

Lind Jensen Service
– minimerer driftsstop
og forlænger levetiden

komplet program af
omrørere og reci-pumper

Lind Jensen Spildevand har mere end 30 års erfaring i produktion, servicering og markedsføring af udstyr til håndtering af spildevand i højeste kvalitet. Siden Danmark fik sin første vandmiljø handlingsplan har vi hver dag arbejdet målrettet på at levere det rigtige produkt i den rigtige kvalitet og til den rigtige pris til vores kunder i Danmark og resten af verden.

Alle vores produkter til spildevandssektoren er udviklet til at holde mediet i bevægelse, så sedimentation undgås med det lavest mulige energiforbrug. Samtidig udmærker vores produkter sig ved meget lang levetid og lange serviceintervaller.

Ud over produkter til spildevandshåndtering producerer Lind Jensen også udstyr til håndtering af biomasse på Biogas anlæg, udmugningsanlæg og udstyr til gyllehåndtering i landbrugssektoren samt hydraulikcylindre til alle behov.

Disse produktlinjer produceres og markedsføres i hver sin selvstændige afdeling og virksomheden beskæftiger mere end 225 medarbejdere fordelt på afdelinger i Danmark, Kina og USA.

Med en fast serviceaftale tager vi ansvaret for at serviceintervallerne bliver overholdt

Bliv ringet op af en af vores eksperter

LJM sætter en stor ære i at være en fleksibel leverandør, der levere de rigtige produkter til den rette pris og med kort leveringstid. Derfor er hurtig og effektiv service - før, under og efter levering - afgørende for LJM. Mange års samarbejde med mange af vores kunder bekræfter at disse forretningsprincipper er værdsat af vores kunder.