Omrørere og mixere til biogassektoren

Lind Jensen og biogas

Der findes en effektiv, energirigtig Lind Jensen mixer eller pumpe til ethvert behov

Gennem mere end 30 år har Lind Jensen Biogas udviklet, produceret og monteret et bredt sortiment af mixere, omrørere og pumper til en lang række biogasanlæg både
i Danmark og i udlandet.

Indmixning af biomasse er et Lind Jensen speciale. Vores mixer type OMPG er uovertruffen til denne opgave. Den epoxylakerede mixer kan leveres med syrefast propel, som er designet med en selvrensende propel og til brug i medier med højt tørstofindhold.

Rigtigt monteret kan mixeren drejes 360 grader og frit justeres i højden efter behov. Til sideværts regulering tilbyder vi et hydraulisk drevet drejesystem, som letter betjeningen væsentligt.

Tvangsmixer
I blandetanke kan mixeren desuden indbygges i et tragtformet hus, som tvinger biomassen forbi mixeren og sikrer optimal opblanding og optimal gasproduktion.

Ud over det brede program af omrørere tilbyder Lind Jensen Biogas også en række effektive pumpeløsninger. Vores produktprogram omfatter både dykkede og tøropstillede pumper med motorstørrelser fra 1,5 til 18,5 kW. Og da alle vores pumper er forsynet med et snittesystem, som findeler biomassen, egner de sig fortrinligt til varierende pumpeopgaver på et biogasanlæg. Derudover kan vi tilbyde en stempelpumpe der er udviklet til slidende medier og højt tryk.

 

Kan vi også hjælpe dig?

Pumpen anvendes også i forbindelse med Lind Jensen Biogas ejektorbeluftning, som er en enkel og montagevenlig løsning på beluftning og indblæsning af luftarter i biomassen. Ejektorbeluftningen udmærker sig ved et meget stort airflow og har desuden den fordel, at der samtidig med beluftningen foregår en neddeling af biomassen.

Lind Jensens mixere

Mærkbar reduktion af blandetiden

Velegnet til biogastanke med høj tørstof koncentration i biomassen

Høj propel effektivitet ved højt tørstofindhold

Lavt energiforbrug

Minimalt slid – specialhærdede sliddele

Let og effektiv betjening

biogas_omroering

Kontakt Torben Nielsen i dag

Få den rigtige rådgivning til dit næste projekt.

Torben Nielsen

Tel.: +45 97 34 32 00
Mob.: +45 40 12 67 15
E-mail: tn@ljm.dk

torben_full

Kontakt Torben Nielsen i dag

Få den rigtige rådgivning til dit næste projekt.

torben_full

Torben Nielsen

Tel.: +45 97 34 32 00
Mob.: +45 40 12 67 15
E-mail: tn@ljm.dk

Bliv ringet op af en af vores eksperter

LJM sætter en stor ære i at være en fleksibel leverandør, der levere de rigtige produkter til den rette pris og med kort leveringstid. Derfor er hurtig og effektiv service - før, under og efter levering - afgørende for LJM. Mange års samarbejde med mange af vores kunder bekræfter at disse forretningsprincipper er værdsat af vores kunder.