Hydraulisk betjening

Enkel og let betjening

Til enkel og let betjening af mixerens arbejdsretning tilbyder Lind Jensen Biogas et enkelt, manuelt betjent hydraulisk drejesystem.

Men vores hydrauliske drejesystem kan vi dreje så langt om, således at vi kan ændre omløbsretningen i tanken.

Det vil sige ved periodisk ændring af vinklen, således at omrørerene peger ind mod midten, så får du ikke noget flydelag. Det er altid et problem, for i en tank som altid drejer den samme vej rundt, bliver der flydelag og bundfald på midten (her er jo inden hastighed).

Ved periodisk at dreje omrørerene helt om, så kan man ændre på omløbsretningen, hvilket er en fordel, da der altid samles noget flydelag eller bundfald bag omrørerene.

Det har også den fordel at ved ændring af omløb, så frigøres noget af det tørstof som sidder ophobet bag varmerørene. Altså med en bedre varmeoverførsel til følge, da ophobning af tørstof bag varmerør hindrer varme overførsel til mediet.

Kan vi også hjælpe dig?

Ændringen i vinkel kan foretages udefra, så man slipper for at åbne tanken, med efterfølgende driftstop/nedetid og tabt gasproduktion.

drejesystem

Kontakt Torben Nielsen i dag

Få den rigtige rådgivning til dit næste projekt.

Torben Nielsen

Tel.: +45 97 34 32 00
Mob.: +45 40 12 67 15
E-mail: tn@ljm.dk

torben_full

Kontakt Torben Nielsen i dag

Få den rigtige rådgivning til dit næste projekt.

torben_full

Torben Nielsen

Tel.: +45 97 34 32 00
Mob.: +45 40 12 67 15
E-mail: tn@ljm.dk

Bliv ringet op af en af vores eksperter

LJM sætter en stor ære i at være en fleksibel leverandør, der levere de rigtige produkter til den rette pris og med kort leveringstid. Derfor er hurtig og effektiv service - før, under og efter levering - afgørende for LJM. Mange års samarbejde med mange af vores kunder bekræfter at disse forretningsprincipper er værdsat af vores kunder.