Kvaliteten er kernen
i alle vores produkter

Lind Jensen, grundlagt i 1964, har mere end 30 års erfaring med produktion, servicering og markedsføring af omrørere og pumper, som anvendes til håndtering af biomasse og andre medier på biogasanlæg. Vi arbejder hver dag målrettet på at levere det rigtige produkt i den rigtige kvalitet og til den rigtige pris til vores kunder i Danmark og resten af verden.

Omrøring og mixing
af biomasse

Bredt produktprogram
indenfor dykkede pumper og tøropstillede pumper

Landsdækkende
service med servicevagt

Hurtig og effektiv service
- før, under og efter levering

Alle vores produkter til biogassektoren er udviklet til at holde mediet i bevægelse med det lavest mulige energiforbrug. Enten for at undgå sedimentering eller for at sikre optimal indblanding af biomasse og dermed optimal gasproduktion. Samtidig udmærker vores produkter sig ved meget lang levetid og lange serviceintervaller.

Ud over produkter til biogasanlæg producerer Lind Jensen også udstyr til væskehåndtering på offentlige og private rensningsanlæg, udmugningsanlæg og udstyr til gyllehåndtering i landbrugssektoren samt hydraulikcylindre til alle behov.

Disse produktlinjer produceres og markedsføres i hver sin selvstændige afdeling og virksomheden beskæftiger mere end 200 medarbejdere fordelt på afdelinger i Danmark, Kina og USA.

Lind Jensen er ISO 9001 certificeret og arbejder løbende med LEAN-principper, for at sikre et cost-effective produktionsflow uden at give køb på kvaliteten. Alle relevante medarbejdere uddannes desuden i SixSigma, hvor målet er at opnå fejlfri salg, produktion og levering.

Hos Lind Jensen ønsker vi at være en fleksibel leverandør, der leverer de rigtige produkter til den rette pris og med kort leveringstid. Derfor er hurtig og effektiv service - før, under og efter levering - afgørende for os.

Mange års samarbejde med vores mange kunder i Danmark og i udlandet bekræfter, at disse forretningsprincipper bliver værdsat af vores kunder. Så ønsker du samarbejde med en leverandør med mere end 30 års erfaring og know-how, er Lind Jensen Biogas det rigtige. Før, under og efter leveringen.

Lind Jensen Serviceminimerer driftsstop
og forlænger levetiden

Bliv ringet op af en af vores eksperter

LJM sætter en stor ære i at være en fleksibel leverandør, der levere de rigtige produkter til den rette pris og med kort leveringstid. Derfor er hurtig og effektiv service - før, under og efter levering - afgørende for LJM. Mange års samarbejde med mange af vores kunder bekræfter at disse forretningsprincipper er værdsat af vores kunder.