Omrøring

Komplet produktprogram af omrørere/røreværk

Med det mål at holde spildevand og slam i fuld suspension og cirkulation så sedimentering undgås, har Lind Jensen Spildevand udviklet et komplet program af omrørere og strømningsdannere.

Alle vores omrørere leveres 100% behovstilpasset og via vores specialudviklede beregningsprogram sikrer vi, at vores kunder altid får den optimale løsning med hensyn til effektivitet og tilbagebetalingstid.

Stor erfaring og know how indenfor branchen

Vi har erfaring i drift og montage under meget forskellige forhold, og vi stiller gerne vores erfaring og know how til rådighed for både rådgivere, totalentreprenører og indkøbs-/driftspersonalet på det enkelte anlæg.

Kan vi også hjælpe dig?

Stor virkningsgrad og lavt energiforbrug

En stor del af vores produktsortiment er testet hos Force Institutet og vi kan derfor – som en ekstra sikkerhed for vores kunder – levere uvildig dokumentation for energiforbrug og virkningsgrad.

OMPG-R160-frtlgt-Medium

Kontakt Torben Nielsen i dag

Få den rigtige rådgivning til dit næste projekt.

Torben Nielsen

Tel.: +45 97 34 32 00
Mob.: +45 40 12 67 15
E-mail: tn@ljm.dk

torben_full

Kontakt Torben Nielsen i dag

Få den rigtige rådgivning til dit næste projekt.

torben_full

Torben Nielsen

Tel.: +45 97 34 32 00
Mob.: +45 40 12 67 15
E-mail: tn@ljm.dk

Bliv ringet op af en af vores eksperter

LJM sætter en stor ære i at være en fleksibel leverandør, der levere de rigtige produkter til den rette pris og med kort leveringstid. Derfor er hurtig og effektiv service - før, under og efter levering - afgørende for LJM. Mange års samarbejde med mange af vores kunder bekræfter at disse forretningsprincipper er værdsat af vores kunder.