Gylleomrørere til fortanke

En omrører til alle tankdybder og diameter

Energieffektive omrørere og mixere til fortanke

En homogen gylle er nemmere at pumpe med og nedbringer dermed dine driftstimer på pumpen. Derudover sikrer du, med en opblandet fortank, at alt tørstof pumpes væk. Hvis ikke gyllen omrøres risikerer du at pumpen udelukkende fjerner den tynde fraktion. Dermed ender du med en stor mængde fast fraktion i fortanken der ikke kan pumpes.

Den mest effektive måde at sikre homogen gylle på er med en omrører. I det mest optimale tilfælde er omrøreren koblet sammen med en pumpe. På den måde kan du fuldautomatisk røre din gylle inden den pumpes væk. Så er du sikker på at, du hver gang pumper alt tørstof ud af fortanken.

Beslag
LJM tilbyder et bredt udvalg af montagebeslag, opbygget i enten syrefast -, eller varmgalvaniseret stål. Beslagene er dimensioneret til årelang daglig drift og opbygget med henblik på at lette såvel den daglige betjening som serviceringen af gylleomrørerne.

Kan vi også hjælpe dig?

biogas_omroering

Kontakt Søren Jørgensen i dag

Få den rigtige rådgivning til dit næste projekt.

Søren Jørgensen

Tel.: +45 97 34 32 00
Mob.: +45 61 55 85 92
E-mail: sj@ljm.dk

soren_full

Kontakt Søren Jørgensen i dag

Få den rigtige rådgivning til dit næste projekt.

soren_full

Søren Jørgensen

Tel.: +45 97 34 32 00
Mob.: +45 61 55 85 92
E-mail: sj@ljm.dk

brochure_omroere_mixere

Download brochure

Du kan her downloade vores Omrørere Brochure på dansk.

Bliv ringet op af en af vores eksperter

LJM sætter en stor ære i at være en fleksibel leverandør, der levere de rigtige produkter til den rette pris og med kort leveringstid. Derfor er hurtig og effektiv service - før, under og efter levering - afgørende for LJM. Mange års samarbejde med mange af vores kunder bekræfter at disse forretningsprincipper er værdsat af vores kunder.