Fleksible løsninger
til svinestalde

Linespilsanlæg

Specialtilpassede løsninger til under spalter

Linespilsanlægget fra Lind Jensen Agro er specielt designet til montage i gyllekanaler under spalter og er derfor særlig velegnet til brug i svinestalde af enhver størrelse og udformning.

Linespilsanlægget er af en gennemprøvet, meget enkel og solid konstruktion, som med et minimum af vedligehold overalt kører problemfrit, år efter år.

Gyllen fjernes fra kanalen med en kraftig linespilsskovl, som drives af en eller flere trækstationer, monteret med wire.

Der er flere modeller af trækstationer at vælge imellem – hvilken der er den optimale afhænger i høj grad af staldens størrelse, lay-out og pladsforholdene.

Linespilsanlægget fra Lind Jensen Agro kan således 100% tilpasses de aktuelle forhold.

Trækstationer:
Lind Jensen Agro tilbyder flere forskellige typer trækstationer, udviklet til drift af linespilsanlæg i gyllekanaler under spalter. Alle typerne er opbygget i kraftige materialer og beregnet til årelang daglig drift.

Hvilket anlæg der er det optimale afhænger meget af de lokale forhold – herunder staldens størrelse og kanalernes lay-out,- ligesom pladsforholdene kan have stor betydning.

Kan vi også hjælpe dig?

under-spalter-min
PSF

Kontakt Søren Jørgensen i dag

Få den rigtige rådgivning til dit næste projekt.

Søren Jørgensen

Tel.: +45 97 34 32 00
Mob.: +45 61 55 85 92
E-mail: sj@ljm.dk

soren_full

Kontakt Søren Jørgensen i dag

Få den rigtige rådgivning til dit næste projekt.

soren_full

Søren Jørgensen

Tel.: +45 97 34 32 00
Mob.: +45 61 55 85 92
E-mail: sj@ljm.dk

Bliv ringet op af en af vores eksperter

LJM sætter en stor ære i at være en fleksibel leverandør, der levere de rigtige produkter til den rette pris og med kort leveringstid. Derfor er hurtig og effektiv service - før, under og efter levering - afgørende for LJM. Mange års samarbejde med mange af vores kunder bekræfter at disse forretningsprincipper er værdsat af vores kunder.