Trækstationer

Trækstationer til udmugningssystemer
i kvægstalde

Fleksible løsninger til kvæg- og svinestalde

Hos Lind Jensen Agro kan du vælge mellem tre forskellige træksystemer, hver for sig repræsenterende en række fordele i forhold til staldstørrelse og – opbygning.
For alle tre systemer gælder, at de også kan installeres i bestående stalde.

Overordnet skelner vi mellem trækstationer med kæde/wire og hydraulisk drevne trækstationer. Fælles for alle er den meget store slidstyrke og det særdeles beskedne energiforbrug. Hertil kommer PLC-styring med indbyggede sikkerhedsforanstaltninger og rige muligheder for at indstille driften, så den både passer dig og dine køer.

Kan vi også hjælpe dig?

RPS

Trækstation WPS 650 / 1200 / 1600

WPS fleksible trækstationer til landmanden med mindre eller større stalde

WPS fra LJM – Lind Jensen Agro findes i 3 forskellige størrelser.

WPS 650 er udviklet til landmanden som har mindre rensegange, trækstationen kan håndtere skrabelængder op til 70 m. eller helt op til 140 m. med midterafkast.

WPS 1200 er udviklet til landmanden som har mellemlange rensegange, trækstationen kan håndtere skrabelængder op til 130 m. eller helt op til 260 m. med midterafkast.

WPS 1600 er udviklet til landmanden som har lange rensegange, trækstationen kan håndtere skrabelængder op til 245 m. eller helt op til 490 m. med midterafkast.

Med vores WPS tilbyder vi også andre kombinationsmuligheder til din stald og vi vil altid være behjælpelige med kyndig rådgivning, så du får det helt rigtige setup til netop din stald.

WPS 650 3 m / min. 0,55 kW Ø 615 mm. 70 m. Wire
WPS 1200 3 m / min. 0,55 kW Ø 1200 mm. 130 m. Wire
WPS 1600 4 m / min. 1,1 kW Ø 1600 mm. 245 m. Wire

Trækstation RPS

LJM’s RPS Trækstation er til landmanden som har brug for en fleksibel, simpel og holdbar løsning.

Anlægget kan bruges til både nybyggeri eller modificering af eksisterende staldinstallation.

Med en RPS Trækstation sikres du en veludstyret styring som er fri programmérbar. Du sikres dermed fuld frihed, samt et anlæg som er tilpasset efter staldtype og længde på rensegangene.

RPS 4 3-4 m / min. 0,55 kW Ø 273 mm. 140 m. Tov/Taifun wire

Trækstation CPS

Ny optimeret model af den velkendte CPS trækstation.

Anlægget kan bruges til både nybyggeri eller modificering af eksisterende staldinstallation.

Med en CPS Trækstation sikres du en veludstyret styring som er fri programmérbar. Du sikres dermed fuld frihed, samt et anlæg som er tilpasset efter staldtype og længde på rensegangene.

Kan anvendes til faste gulve. Mulighed for dobbelt trækstation ved længder over 100 m.

CPS 4 4 m / min. 0,75 kW 100 m. Kæde

Trækstation WAP

WAP 2 trækstationen er en fleksibel løsning velegnet til ulige antal skrabegange

Anlægget er driftsikkert og er velegnet til stalde med et ulige antal skrabegange. Anlægget anvendes til spaltegulve eller til fast gulv. Anlægget kan anvendes til både over og under spalter.

WAP 2 er udstyret med en 0,37 kW gearmotor og kører med en starthastighed på ca. 2 m/min.

WAP 2 2 m / min. 0,37 kW Ø 114 mm. 80 m. Tov

Trækstation PSW

Vægmonteret kompakt trækstation, med fleksible installations muligheder.

Kan anvendes til spalteskrabeanlæg, fast gulv – eller under spalter.

Trækker anlæg med op til 4 rensegange med en ”endeløs” taifun wire.

PSW 4 er konstrueret med en 0,55 kW motor og har en hastighed
på ca. 4,5 m / min.

PSW 4 er særdeles montagevenlig i såvel nye som bestående stalde.

PLC-styringen sikrer størst mulig sikkerhed med momentovervågning og digitalt ur for starttider.

PSW 4 3-4 m / min. 0,55 kW Ø 178 mm. 70 m. Taifun Wire

Trækstation PSF

PSF 12/20 anlægget er et wiretrukket anlæg, hvor der mellem eller for enden af kanaler er monteret en gulvtrækstation i støbt grav. PSF 12/20 trækstationen er opbygget med en spilkop monteret direkte på gearmotor.

Spilkoppen trækker taifunwiren, som løber ca. 5 omgange rundt om spilkoppen og ud igen på modsat side. PSF 12/20 anlægget anvendes udelukkende i kanaler under spalter og kun sammen med slæbeskovle. For enden af kanaler monteres hjørnehjul til føring af trækwire. Et anlæg trækker normalvis 1-4 kanaler, afhængig af længden på disse. Slæbeskovle står ved parkering modsat hinanden i kanaler. Elskabet er opbygget med PLC, som kan programmeres efter ønske til valg af tidspunkter for drift i kanaler.

PSF 12 12 m / min. 1,1 kW Ø 180 mm. 80 m. Taifun Wire
PSF 20 20 m / min. 1,1 kW Ø 180 mm. 80 m Taifun Wire
HPU-Pumpestation

Trækstation HPU

HPU 16 anlægget er et hydraulisk trukket skinneanlæg, hvor der for enden af hver rensegang er monteret en trækcylinder, som trækker en skinne monteret midt i rensegangen.

Trækskinnen er udført med knaster som palen under skraberen fanger og derved trækker skraberen stepvis fremad. Et anlæg kan maksimalt trække 6 rensegange. Der kan kun aktiveres én rensegang ad gangen. Trækskinnen kan ligge på gulvet eller nedsænkes i støbt rende midt i rensegangen. Anlægget anvendes udelukkende ovenpå gulv eller på spalter. Alle skrabere står ved trækcylindrene, når de er parkeret.

Elskabet er opbygget med PLC, som kan programmeres efter ønske til valg af tidspunkter for drift i de enkelte rensegange.

HPU 16 XX m. /min. 2,2 kW 470 mm. 100 m. Hydraulisk

Bliv ringet op af en af vores eksperter

LJM sætter en stor ære i at være en fleksibel leverandør, der levere de rigtige produkter til den rette pris og med kort leveringstid. Derfor er hurtig og effektiv service - før, under og efter levering - afgørende for LJM. Mange års samarbejde med mange af vores kunder bekræfter at disse forretningsprincipper er værdsat af vores kunder.