Gylleskrabere til
faste gulve

Vores gylleskrabere til rensegange

Behovstilpassede løsninger til fastegulve

Med udgangspunkt i tre forskellige træksystemer og fire forskellige typer skrabere kan Lind Jensen Agro levere et 100% behovstilpasset udmugningsanlæg til enhver kvægstald med fast gulv.

Skrabere til fastegulve:
Lind Jensen Agro tilbyder som standard fire forskellige typer skrabere. De er alle udført i kraftig, varmgalvaniseret stål med meget lang holdbarhed. Alle sliddele er meget lette at udskifte og konstruktionen sikrer optimal renholdelse af rensegangene.
Hvilken type skraber der skal vælges, afhænger udelukkende af de lokale forhold. Vi hjælper gerne med at træffe det optimale valg.

Til brug på både betongulv og gulve med gummibelægning, kan alle skrabere leveres med PUR på skraberblade og ydervinger.

skraber_top

Kan vi også hjælpe dig?

Trækstationer
Hos Lind Jensen Agro kan du vælge mellem tre forskellige træksystemer, hver for sig repræsenterende en række fordele i forhold til staldstørrelse og – opbygning.
For alle tre systemer gælder, at de også kan installeres i bestående stalde.

Overordnet skelner vi mellem trækstationer med kæde/wire og hydraulisk drevne trækstationer. Fælles for alle er den meget store slidstyrke og det særdeles beskedne energiforbrug. Hertil kommer PLC-styring med indbyggede sikkerhedsforanstaltninger og rige muligheder for at indstille driften, så den både passer dig og dine køer.

Udlæggere
Til udlægning af fast møg på møddingpladsen tilbyder Lind Jensen Agro to forskellige udlæggertyper:
Trykkasse til opbygning af mødding fra neden
Transportør til opbygning af mødding fra oven.

For begge udlæggere gælder, at de er opbygget i meget kraftig varmgalvaniseret stål. Konstruktionen er enkel, holdbar og servicevenlig med ganske få – let tilgængelige – sliddele.

Driftssikkert skrabeanlæg

Mød Lars Kristensen fra Elmegården i Frederiks, som fortæller hvorfor han har valgt LJM RPS anlæg til sin stald med sand i sengebåsene.

Lars efterspurgte et driftssikkert og stabilt anlæg, samt god og kompetent service. Elmegården har i dag hele 18 trækstationer installeret.

RPS anlæg til sand i sengebåsene

Mød Kristian Dalgaard fra Dalgaard Mælkeproduktion, som fortæller om fordelene ved at anvende LJM RPS anlæg til stalde med sand i sengebåsene.

Kontakt Søren Jørgensen i dag

Få den rigtige rådgivning til dit næste projekt.

Søren Jørgensen

Tel.: +45 97 34 32 00
Mob.: +45 61 55 85 92
E-mail: sj@ljm.dk

soren_full

Kontakt Søren Jørgensen i dag

Få den rigtige rådgivning til dit næste projekt.

soren_full

Søren Jørgensen

Tel.: +45 97 34 32 00
Mob.: +45 61 55 85 92
E-mail: sj@ljm.dk

Bliv ringet op af en af vores eksperter

LJM sætter en stor ære i at være en fleksibel leverandør, der levere de rigtige produkter til den rette pris og med kort leveringstid. Derfor er hurtig og effektiv service - før, under og efter levering - afgørende for LJM. Mange års samarbejde med mange af vores kunder bekræfter at disse forretningsprincipper er værdsat af vores kunder.