LJM - Lind Jensens Historie

Ejes i dag af grundlæggerens sønner
Allan og Brian Lind Jensen.

LJM Danmark udvider produktionsareal med 2.000 m2 i Spjald
LJM China udvider produktionsareal med 2.500 m2

Der investeres i 3 nye CNC maskiner og 1 svejserobot i Danmark.

LJM China opkøber jointventure partners aktieandel i RMC og bliver 100% ejer – Indvielse den 24.05.18. Udvider faciliteter til 8.000 m2, ca. en fordobling af produktionsareal.

LJM – Danmark – Den første robotcelle installeres i vores CNC-afdeling.

LJM –  gennemfører opkvalificering af ISO 9001 certifikat: 2015 version og viderefører svejsecertificering 3834-2.

LJM-USA etablerer faciliteter med aftersales lokaler i Aurora, Denver Colorado med fokus på vindmølleindustrien.

LJM fejrer 50-års jubilæum, og der var åbent hus for naboer og interesserede til fabrikken og jubilæet afsluttede med en fest for 300 gæster, leverandører og kunder om aftenen.

Adm. direktør Jens A. N. Mikkelsen sagde farvel til posten som Adm. direktør og ind trådte Martin Andersen som ny Adm. direktør.

Jens A. N. Mikkelsen overtog derefter formandsposten i bestyrelsen.

LJMs første salgs- og lagerselskab registreres i USA Lind Jensen Machinery Incorporated.

LJM opkvalificerer til ISO 9001: version 2008 og får udviklingsaktiviteterne med ind under certificeringen.

LJM starter selskaber i Kina. Et produktionsselskab sammen med jointventure partner med 50% til hver. Et import-/eksportselskab for at håndtere logistik. En specialfabrik sammen med jointventure partner. Alle 3 selskaber er etableret i Ningbo, omkring 2½ times kørsel syd for Shanghai.

De foreløbige sidste udvidelser i DK skete med tre bygninger med i alt 1.776 m2 under tag, som anvendes til endnu en svejsehal, en hal til opkortning samt endnu en administrationsbygning placeret nær produktionshallerne med kontorer og velfærdsfaciliteter.
Hermed er LJM i alt på 14.970 m2 – Fordelt på i alt 15 haller spredt over et samlet areal på 47.821 m2 på begge sider af Kroghusvej.

Firmaet overhændes til Vera og Ejgil Lind Jensens to sønner med 50% til hver og sidder med i virksomhedens bestyrelse, hvor Allan har formandsposten i de første mange år herefter. Allan og Brian har begge et fuld-tids job i virksomheden.

LJM gennemfører ISO 9002 kvalitetscertificering, som er en certificering vi stadig opretholder, og er netop i 2018 blevet certificeret efter den nyeste version.

… Her ses Lind Jensens Maskinfabrik i 1999 . . .

Grundlæggerne Vera og Ejgil Lind Jensen kan fejre 25-års jubilæum, hvor der inviteres til stor fest. LJM modtager Initiativ-Diplom fra Landsforeningen DANSK ARBEJDE for fremragende produktions initiativ og samfundsgavnligt virke.
Fabrikken har nu ca. 8000 kvm under tag med ca. 100 medarbejdere. Alt er gået godt i de forløbne år.
Der ansættes en adm. direktør.

LJM kan fejre 10-års jubilæum med 3.200 kvadratmeter under tag og ca. 35 ansatte.

… Her ses Lind Jensens Maskinfabrik i 1972 . . .

Lind Jensens Maskinfabrik A/S (LJM) blev grundlagt af Vera og Ejgil Lind Jensen. Starter med nogle få fabriksnye maskiner i familiens gamle autoværksted på 289 kvadratmeter ved Røgindvej. Benyttes nu til det nuværende byggeri som huser Højmark Auto ”Auto Mester” værksted, som stadig tilhører firmaet. Lind Jensens Maskinfabrik A/S (LJM)