Produkter af høj kvalitet med lang levetid

Med over 50 års erfaring og vidtgående knowhow producerer og markedsfører LJM produkter af høj kvalitet med lang levetid. Dette kvalitetsniveau er kernen i den succes, som LJM har opnået gennem tiden, og det er lige netop produkter af høj kvalitet, som vi er og gerne vil forblive kendte for. Sideløbende med produkter man har tillid til, er det for LJM også vigtigt at have en organisation og systemer, som effektivt styrer alle processer og sammenhænge.

LJM er ISO9001 certificeret og arbejder sideløbende med LEAN-principper for at styre produktionen af kvalitetsprodukter på en så effektiv og omkostningsbesparende måde som muligt.

Med henblik på yderligere optimeringer, uddannes relevante medarbejdere i Six-Sigma, – hvor målet er at opnå fejlfri salg, produktion og levering. LJM sætter stor ære i at være en fleksibel leverandør, der leverer de rigtige produkter til den rette pris og med kort leveringstid. Derfor er hurtig og effektiv service – før, under og efter levering – afgørende for LJM. Mange års samarbejde med mange af vores kunder bekræfter at disse forretningsprincipper er værdsat af vores kunder.

Ud over 15.000 m² under tag i Danmark, repræsenterer LJM også salgs- og produktionsfaciliteter i Ningbo, Kina. Desuden har LJM lagerdomicil i Colorado, USA. LJM vækster kontrolleret, og derfor er virksomheden også særdeles velkonsolideret og har gennem mange år opnået AAA-diplomet for højeste kreditrating. For vores kunder betyder ovenstående, at man kan have fuld tillid til samarbejdet med LJM, nu og i fremtiden.

0

Års erfaring og
vidtgående knowhow

0

under tag i Danmark. + salgs- og produktionsfaciliteter i Ningbo, Kina og et lagerdomicil i Colorado, USA

0

ansatte, fordelt på egne produktionsfaciliteter i Danmark, Kina og USA.

Lind Jensens Maskinfabrik før og nu

 • NU

  Ejes i dag af grundlæggerens sønner
  Allan og Brian Lind Jensen.

 • 2019

  LJM Danmark udvider produktionsareal med 2.000 m2 i Spjald. LJM China udvider produktionsareal med 2.500 m2.

  Der investeres i 3 nye CNC maskiner og 1 svejserobot i Danmark.

 • 2018

  LJM China opkøber jointventure partners aktieandel i RMC og bliver 100% ejer – Indvielse den 24.05.18. Udvider faciliteter til 8.000 m2, ca. en fordobling af produktionsareal.

  LJM – Danmark – Den første robotcelle installeres i vores CNC-afdeling.

  LJM – gennemfører opkvalificering af ISO 9001 certifikat: 2015 version og viderefører svejsecertificering 3834-2.

 • 2017

  LJM-USA etablerer faciliteter med aftersales lokaler i Aurora, Denver Colorado med fokus på vindmølleindustrien.

 • 2014

  LJM fejrer 50-års jubilæum, og der var åbent hus for naboer og interesserede til fabrikken og jubilæet afsluttede med en fest for 300 gæster, leverandører og kunder om aftenen.

  Adm. direktør Jens A. N. Mikkelsen sagde farvel til posten som Adm. direktør og ind trådte Martin Andersen som ny Adm. direktør.

  Jens A. N. Mikkelsen overtog derefter formandsposten i bestyrelsen.

 • 2011

  LJMs første salgs- og lagerselskab registreres i USA Lind Jensen Machinery Incorporated.

 • 2010

  LJM opkvalificerer til ISO 9001: version 2008 og får udviklingsaktiviteterne med ind under certificeringen.

 • 2009

  LJM starter selskaber i Kina. Et produktionsselskab sammen med jointventure partner med 50% til hver. Et import-/eksportselskab for at håndtere logistik. En specialfabrik sammen med jointventure partner. Alle 3 selskaber er etableret i Ningbo, omkring 2½ times kørsel syd for Shanghai.

 • 2008

  De foreløbige sidste udvidelser i DK skete med tre bygninger med i alt 1.776 m2 under tag, som anvendes til endnu en svejsehal, en hal til opkortning samt endnu en administrationsbygning placeret nær produktionshallerne med kontorer og velfærdsfaciliteter.

  Hermed er LJM i alt på 14.970 m2 – Fordelt på i alt 15 haller spredt over et samlet areal på 47.821 m2 på begge sider af Kroghusvej.

 • 2004

  Firmaet overhændes til Vera og Ejgil Lind Jensens to sønner med 50% til hver og sidder med i virksomhedens bestyrelse, hvor Allan har formandsposten i de første mange år herefter. Allan og Brian har begge et fuld-tids job i virksomheden.

 • 1993

  LJM gennemfører ISO 9002 kvalitetscertificering, som er en certificering vi stadig opretholder, og er netop i 2018 blevet certificeret efter den nyeste version.

 • 1989

  Grundlæggerne Vera og Ejgil Lind Jensen kan fejre 25-års jubilæum, hvor der inviteres til stor fest. LJM modtager Initiativ-Diplom fra Landsforeningen DANSK ARBEJDE for fremragende produktions initiativ og samfundsgavnligt virke.
  Fabrikken har nu ca. 8000 kvm under tag med ca. 100 medarbejdere. Alt er gået godt i de forløbne år. Der ansættes en adm. direktør.

 • 1974

  LJM kan fejre 10-års jubilæum med 3.200 kvadratmeter under tag og ca. 35 ansatte.

 • 1964

  Lind Jensens Maskinfabrik A/S (LJM) blev grundlagt af Vera og Ejgil Lind Jensen. Starter med nogle få fabriksnye maskiner i familiens gamle autoværksted på 289 kvadratmeter ved Røgindvej. Benyttes nu til det nuværende byggeri som huser Højmark Auto ”Auto Mester” værksted, som stadig tilhører firmaet. Lind Jensens Maskinfabrik A/S (LJM)

Global leverandør med lokal tilstedeværelse

LJM sætter stor ære i at være en fleksibel leverandør, der leverer de rigtige produkter til den rette pris og med kort leveringstid. Derfor er hurtig og effektiv service – før, under og efter levering – afgørende for LJM. Mange års samarbejde med mange af vores kunder bekræfter at disse forretningsprincipper er værdsat af vores kunder.