Lind Jensen Machinery Private Limited i Indien

Hos Lind Jensen India Pvt Ltd forpligter vi os til, at være blandt de førende globale producenter af hydraulik cylindre og stempelakkumulatorer. Vores "best in class" produktionsfaciliteter, beliggende i Chennai, grundlagt i 2021, med 4500 m2 under tag, består af et dedikeret hold på +25 medarbejdere med mange års erfaring indenfor design, kvalitet og produktion af hydraulikcylindre.

Lind Jensen Indias produktion er bygget op omkring en best in class clean room for montage iht. ISO 14644:

- Fugtigheds- og temperaturkontrolleret
- Luftskiftefrekvens 12-15 pr. time
- Positivt tryk opretholdes

Dette setup er rygraden i vores drift og muliggør produktion af hydraulikcylindre og stempelakkumulatorer med stor præcision.

Vi investerer løbende i de nyeste teknologier og maskiner for at sikre, at vi er på forkant med branchens tendenser og udvikling. Dette tillader os at tilbyde skræddersyede løsninger, der præcist adresserer vores kunders unikke udfordringer og behov.

I takt med vores vækst, er vi i fuld gang med at forberede og dokumentere systembeskrivelser i HSE-området for ISO 14001 og 45001 ved DNV i juni 2024, som supplement til vores ISO 9001:2015 certificering. Dette skridt vil yderligere cementere vores forpligtelse til sikkerhed, sundhed og miljømæssige standarder, hvilket er kritisk for både vores medarbejdere og de samfund, vi opererer i.

Kapacitet

Præcision: Vejen til lang levetid og høj kvalitet

Lind Jensen Indien er dedikeret os til at udvikle og producere standard og kundetilpassede hydraulikcylindre og stempelakkumulatorer til en bred vifte af brancher, herunder til mobilhydraulik- og vind-, samt marine- og offshore industrien. Med vores tilstedeværelse i Indien tilbyder vi vores ekspertise til dette voksende marked. Dette sikres via sluttests.

Højtryksprøvestand
- Vi kan teste op til 500 bar tryk
- Online partikeltæller
- Kan opretholdes ISO-kode 16/14/11 i henhold til ISO 4406 (NAS 5)

Vores sortiment af hydraulikcylindre og stempelakkumulatorer er skræddersyet til at imødekomme selv de mest krævende opgaver inden for industriel hydraulik. Vi er stolte af at tilbyde en bred vifte af produkter med forskellige kapaciteter, der sikrer, at vi kan opfylde kundens præcise krav til design, levetid og pris.

 

Verdensklasse in-house kvalitetslaboratorium oprettet i henhold til NABL (National Accreditation Board for Testing and Calibration Laboratories) & NIST (National Institute of Standards and Technology)
- Temperatur- og fugtighedskontrolleret
- Topmoderne udstyr som billedanalyse system med automatisk partikeltæller, gravimetrisk analyseopsætning, konturtester, Rockwell hårdhedstester, overfladefinish tester & 2D højdemåler

Ultralydsvaskemaskine
- Fuldt automatisk flerniveaus filtreringssystem fra 25 til 5 mikron
- Enkelttrins multiprocessvask
- Affedtning, ultralyd, skylning i 2 faser, tørring.

0

Cylinderkapacitet årligt

0

dedikerede ansatte

0

M2 fabriksareal

Certificeringer

  • ISO 9001:2015 [IN]

  • ISO 14001:2015 [IN]

  • ISO 45001:2018 [IN]

  • AAA

  • AEO

Lind Jensen - Indien

Lind Jensen Machinery Private Limited

Ihina - B500A, No.165,
Indospace Industrial Park Oragadam II,
Venbakkam Village, Panrutty Post,
Kunnavakkam Bus Stop, Walajabad
Road, Oragadam, Kancheepuram,
Tamil Nadu, 631604

Global leverandør med lokal tilstedeværelse

LJM sætter stor ære i at være en fleksibel leverandør, der leverer de rigtige produkter til den rette pris og med kort leveringstid. Derfor er hurtig og effektiv service – før, under og efter levering – afgørende for LJM. Mange års samarbejde med mange af vores kunder bekræfter at disse forretningsprincipper er værdsat af vores kunder.